Elastovill E-KV-5 - BMI Srbija
15678
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15678,bridge-core-2.7.6,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17532
Bitumenske sbs trake Elastovill-E-KV-5

Elastovill E-KV-5

Elastovill E-KV-5 je hidroizolaciona traka sa uloškom od poliesterskog filca, obostrano obložena slojevima elastomernog bitumena i sa finim posipom odozgo, a sa folijom za brzo zavarivanje odozdo. Postupak izrade i sopstvena kontrola sertificirani su prema standardu EN ISO 9001.

 

Elastovill E-KV-5 prikladan je kao hidroizolacioni sloj kod višeslojnih hidroizolacionih sistema prema i stoga se koristi i u novogradnji i kod saniranja ravnih i nagnutih krovova, u visokogradnji, niskogradnji i kod industrijskih objekata. Ova se traka posebno preporučuje kod konstrukcija gde postoje mogućnosti promene oblika koje dolaze iz podloge (konstrukcije lakih krovova, termička opterećenja, curenje i nestajanje betona, spojna mesta, pukotine od rastezanja, itd.). Lepljenje se pretežno vrši zagrejavanjem plamenom tačkasto ili celom površinom, shodno zahtevima.