Emulbit - BMI Srbija
15764
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15764,bridge-core-2.7.6,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17532
Tečni bitumenski proizvodi Emulbit

Emulbit

Emulbit je bitumenska emulzija koja ne sadrži rastvarače i stoga je ekološki vrlo prihvatljiva. Postupak izrade i sopstvena kontrola certifikovani su prema standardu EN ISO 9001.

 

Emulbit ne sadrži rastvarače, može se razrediti vodom i posle sušenja je vodootporan.

 

Emulbit može se koristiti kao zaštita od vlage i osnovni premaz na poroznim i metalnim podlogama, ali takođe zbog svoje primenjivosti u kombinaciji s cementom za izradu bituminoznih košuljica, odnosno zaptivnih maltera. Podloga mora biti čista, bez komadića materijala, prljavštine, zemlje, ulja ili drugih nečistoća. Nanošenje se izvodi prskanjem ili razmazivanjem četkom ili valjkom. Ne sme se nanositi po kiši ili mogućnosti kiše, kod opasnosti od smrzavanja i kod temperature okoline manje od + 5º C.