ESHALAS AB - BMI Srbija
15697
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15697,bridge-core-2.7.6,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17532

ESHALAS AB

Icopal Eshalas AB je lak za upotrebu, samolepljivi, visoko modifikovan elastomerima, materijal namenjen za popunjevanje svih vrsta pukotina kao i za precizno fugovanje. Icopal Eshalas AB ima izvanrednu adheziju za sve vrste podloga, a poseduje i dobra lepljivo-elastična svojstva, visoku početnu krutost i sposobnost apsorbovanja napregnutosti na visokim temperaturama.

 

Upravo zahvaljujući tom svom odličnom adhezionom svojstvu, Icopal Eshalas AB, u ogromnoj većini slučajeva ne zahteva nanošenje bilo kog prethodnog premaza (prajmera).

Oblast primene

Icopal Eshalas AB je pogodan za spajanje svih vrsta materijala koji se koriste u izgradnji puteva i u mostogradnji sa svakom vrstom asfalta, npr: liveni / tvrdo liveni asfalti, gornji strojevi SMA, sistemi od asfaltnog betona i drugi sistemi sa temperaturom aplikacije koja ne prelazi 250°C.

 

Primenom trake Icopal Eshalas AB, sprečava se prodiranje vode kroz sve vrste spojeva koji se javljaju u mostogradnji i izgradnji puteva, kao što su, na primer: spoj starog novog asfalta, asfalta sa betonom, asfalta sa čelikom, asfalta sa granitom, kao i sve vrste obrada, npr. useka, drenaža, dilatacija, prefabrikovanih korita, kaldrme, tramvajskih koloseka, i sl. Traka se može koristiti i za dilataciju između betonskih i čeličnih ploča, nakon odgovarajuće termičke obrade, npr. na pločama parkinga sa više nivoa, aerodromskim pločama ili pločama industrijskih hala, i sl.