Isovill E-5-B - BMI Srbija
15731
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15731,bridge-core-2.7.6,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17532
Bitumenske mostovne trake Isovill-E-5-B

Isovill E-5-B

Isovill E-5-B odgovara zahtevima RVS 15.03.12 – Izolacije mostova i izolacije sa trakama sa polimerbitumenskim slojem – za dvoslojne izolacione sisteme and EN 14695. Trajni kvalitet trake potvrñuje stroga unutrašnja i spoljna kontrola. Postupak izrade i sopstvena kontrola sertifikovanii su prema standardu EN ISO 9001.

 

Isovill E-5-B ističe se zbog posebne koncepcije elastomerno-bitumenske mase visokom smicajnom čvrstoćom, izvanrednim prianjanjem na površinu i dobrom sposobnošću premošćivanja pukotina, čak i kod niskih temperatura. Čvrst i rastezljiv umetak od poliesterskog filca otporan na kidanje daje traci izvanredno povoljna svojstva kod smicajnih sila koje nastaju prilikom kočenja.

 

Isovill E-5-B koristi se kao prvi izolacioni sloj ispod zaštitnog sloja od valjanog asfalta pre svega u podzemnim garažama, parkiralištima, kao i na mostovima i kao izolacioni sloj u tunelskim i drugim valjkastim konstrukcijama. Lepljenje se izvodi zavarivanjem punom površinom.