Isovill P-4-B - BMI Srbija
15734
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15734,bridge-core-2.7.6,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17532
Bitumenske mostovne trake Isovill-P-4-B

Isovill P-4-B

Isovill P-4-B sa uloškom od poliesterskog filca sa gornje strane koristi se za izolaciju ispod valjanog asfalta. Odgovara zahtevima za izolacije mostova i izolacije trakama sa polimerbitumenskim. Trajni kvalitet trake potvrđuje stroga unutrašnja i spoljna kontrola. Postupak izrade i sopstvena kontrola sertifikovani su prema standardu EN ISO 9001.

 

Isovill P-4-B ističe se visokom smicajnom čvrstoćom, izvanrednim prianjanjem na površinu i dobrom sposobnošću premošćavanja pukotina. Uložak od poliesterskog filca s gornje strane onemogućuje upijanje trake u zaštitni sloj valjanog asfalta i štiti od probijanja izolacije.

 

Isovill P-4-B koristi se kao gornji sloj u celokupnom industrijskom građevinarstvu sa zaštitnim slojevima od vrućih smesa materijala, a pre svega u podzemnim garažama, na parking prostorima, ali takođe i na mostovima i kao izolacioni sloj u tunelima i drugim koritastim konstrukcijama. Lepljenje se izvodi zavarivanjem punom površinom.