Isovill P-5-AB - BMI Srbija
15720
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15720,bridge-core-2.7.6,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17532

Isovill P-5-AB

Isovill P-5-AB koristi se za izolaciju ispod valjanog asfalta.Trajni kvalitet trake potvrđuje stroga unutrašnja i spoljna kontrola. Postupak izrade i sopstvena kontrola sertifikovani su prema standardu EN ISO 9001.

 

Isovill P-5-AB ističe se visokom smicajnom čvrstoćom, izvanrednim prijanjanjem na površinu i dobrom sposobnošću premošćavanja pukotina. Ojačanje od poliesterskog filca s gornje strane onemogućuje upijanje trake u zaštitni sloj valjanog asfalta i štiti od probijanja izolacije.

 

Isovill P-5-AB koristi se kao gornji sloj u celokupnom industrijskom građevinarstvu sa zaštitnim slojevima od vrućih smesa materijala, a pre svega u podzemnim garažama, na parking prostorima, ali takoñe i na mostovima, kao izolacioni sloj u tunelima i drugim koritastim konstrukcijama. Lepljenje se izvodi zavarivanjem punom površinom.