Isovill Poly - BMI Srbija
15779
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15779,bridge-core-2.7.6,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17532
Tečni bitumenski proizvodi Isovill-Poly

Isovill Poly

Isovill Poly masa za livenje je polimerno modifikovana masa izrađena od odabranih bitumena koja zadovoljava standard RVS 15.362. Postupak izrade i vlastita kontrola izvršeni su su prema standardu EN ISO 9001.

 

Isovill Poly masa za livenje odlikuje se dobrom otpornošću na pomak čak i kod visokih temperatura i u stanju je da zapuni uobičajene površinske pukotine na nosivoj betonskoj konstrukciji nastale prilikom gradnje.

 

Isovill Poly masa za livenje se koristi za lepljenje prvog sloja kod izolacije mostova topljenjem i zalivanjem (npr. sistem Isovill) i potrebno ju je topiti u prikladnim posudama za bitumen (npr. kotao električne mešalice). Masu je potrebno zaštititi od mestimičnog termičkog oštećenja tako da se uz neprekidno mešanje ne izlaže duže od 7 sati temperaturi većoj od +260 °C. Ne preporu čuje se višekratno zagrevanje mase.