Monarplan G - BMI Srbija
15784
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15784,bridge-core-2.7.6,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17532

Monarplan G

Monarplan G je hidroizolaciona membrana izrađena od PVC materijala, sa uloškom od staklenih vlakana, što ovoj traci daje superiornu otporost na različita mehanička opterećenja. Prvenstvena primena ovog proizvoda je kao hidroizolacionim međusloj, kod opterećenih krovnih sistema, ili zelenih krovova (krovnih bašta).

 

Prisustvo fungicida u smesi same trake, omogućava da Monarplan G ima odličnu otpornost na prodor korenja. Posebna hemijska formula dovodi do toga da, na mestu kontakta, sam koren prestaje da raste, ali bez bilo kojeg drugog negativnog efekta. Samim tim, biljka nastavlja neometano da raste, uz obezbeđenu hidroizolaciju slojeva sitema koji su ispod Monraplan G membrane.