Monarplan GF - BMI Srbija
15786
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15786,bridge-core-2.7.6,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17532

Monarplan GF

Monarplan GF je PVC hidroizolaciona membrana ojačana uloškom od staklenih vlakana, i sa integralnim poliesterskim flisom na donjoj strani trake, specifično dizajnirana za ugradnju metodom lepljenja za podlogu.

Monarplan GF je naročito korisna za poslove koji se odnose na popravke starih krovnih sistema kod kojih se često nailazi na situaciju da je klasično mehaničko pričvršćivanje teško, ili nemoguće, izvesti. Ojačane od poliesterskog flisa slojem sa donje strane, omogućava čvrsto i sigurno prijanjanja na specifične podloge.

 

Monarplan GF se za podlogu pričvršćuje posebnim lepkom, čime se obezbeđuje izuzetno sigurno i čvrsto prijanjanje trake po celoj svojoj površini. Obzirom da potpuno lepljenje trake pomaže da se prijanjanje ravnomerno obezbedi po celoj pokrivenoj površini, ovakav sistem je idealan kod kompleksnih krovnih geometrija, kao i u slučajevima gde se, iz bilo kog razloga, očekuje da će krovna konstrukcija biti izložena velikim naletima vetra.