Pormex Rapid ZTV - BMI Srbija
15760
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15760,bridge-core-2.7.6,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17532

Pormex Rapid ZTV

Pormex Rapid ZTV proizveden je kao rastvarač od biranih vrsta bitumena i posebnih spojeva ugljenohidrata kao rastvarača i kao takav je brzosušeći. Postupak izrade i sopstvena kontrola certifikovani su prema standardu EN ISO 9001.

 

Pormex Rapid ZTV je brzosušeći osnovni premaz koji se koristi kao sredstvo za bolje prianjanje hidroizolacije sa bitumenskim i polimerbitumenskim trakama za izolaciju građevina, krovova itd. na poroznim, po pravilu mineralnim ili metalnim podlogama. Površina mora biti suva, čista i bez slobodnih čestica materijala, prljavštine, zemlje, ulja ili drugih nečistoća.

 

Nanošenje se izvodi prskanjem ili razmazivanjem četkom ili valjkom. Kod nanošenja u zatvorenim prostorima potrebno je voditi brigu o dobrom provetravanju. Kante sa neiskorišćenim materijalom dobro zatvoriti da bi se izbeglo moguće isparavanje rastvarača.