Villafalt 5ES - BMI Srbija
15773
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15773,bridge-core-2.7.6,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17532
Tečni bitumenski proizvodi Villafalt 5ES

Villafalt 5ES

Villafalt 5ES je oplemenjena jednokomponentna pasta za hidroizolaciju na bazi bitumenske emulzije. Ne sadrži organske rastvarače i zbog toga je ekološki vrlo prihvatljiva! Postupak izrade i sopstvena kontrola sertifikovani su prema standardu EN ISO 9001.

 

Villafalt 5ES je nakon sušenja vodootporan. Zbog svog pastoznog sastava može se nanositi u velikim debljinama i na vertikalne površine. Materijal poseduje izvanrednu snagu lepljenja kod dugotrajnog pričvršćivanja termoizolacijskih ploča i posebno je elastičan za premošćavanja tankih pukotina!

 

Villafalt 5ES je vrlo prikladan za izradu trajnih i elastičnih građevinskih izolacija u velikim debljinama, slojeva i za lepljenje izolacionih ploča od tvrde pene, posebno tokom postupka izolacije periferija. Površina mora biti čista, bez ostalih materijala, prljavštine, zemlje, ulja ili drugih nečistoća.

 

Postavljanje se može vršiti direktnim nanošenjem mase za izravnavanje iz kante lopaticom, četkom ili posebnim uređajem za prskanje, pri čemu podloga može biti neosušena! Nanošenje se ne sme izvoditi kod mogućnosti kiše ili mraza i ne kod temperature okoline manje od + 5°C.