Villaself SU - BMI Srbija
15751
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15751,bridge-core-2.7.6,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17532

Villaself SU

Villaself SU je samolepiva polimerbitumenska traka koja se lepi hladnim postupkom. Traka ima nepoderivi uložak od staklene mrežice, koji je i vatrootporan. Donja strana je kaširana tankom folijom koja se mehanički uklanja, a gornja folijom koja se spaljuje brenerom. Postupak u proizvodnji trake i kontrola kvaliteta usaglašeni su, i sertifikovani, prema Evropskom standardu EN ISO 9001.

 

Villaself SU se koristi kao prvi sloj i pošto ima sigurne preklope, štiti i nekaširani stiropor onda kada se na njega lepi kao prvi sloj. Sledeći sloj se vare otvorenim plamenom preko prvog. Villaself SU se koristi kao prvi sloj kod sanacija starih objekata, ali i u novogradnji (npr. Villas “Profikrov”), dakle kao sloj direktno lepljen na EPS (stiropor) termoizolacione ploče, ali i preko prethodno premazanih betoskih podloga kod starih krovova.