Wakaflex - BMI Srbija
15619
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15619,bridge-core-2.7.6,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17532

Wakaflex

Wakaflex je proizvod iz programa krovne opreme, a primenjuje se na mestima krovnih priključaka kao što su dimnjak, požarni zid, svetlosna kupola, krovna kućica ili zid susedne kuće.

 

Wakaflex se postavlja običnim ručnim alatom jer se vrlo lako oblikuje i trajno zadržava dobijeni oblik. Wakaflex je izrađen od materijala koji potpuno prijanja uz podlogu i dobro se prilagođava njenoj konfiguraciji pa ga ne treba ni lemiti niti lepiti. Uz njegovu primenu svaki krovni priključak je potpuno zaptiven pa se potpuno isključuje mogućnost prodora kiše, snega i prašine.

 

Može se primeniti na svim vrstama crepova. Tamo gde se na krovnu ploču priključuju uzlazni neobloženi zidovi, preporučujemo uz Wakaflex i prmenu Waka-letvica kao i K-mase za dihtovanje.

 

Waka-letvice se postavljaju brzo i jednostavno zahvaljujući posebnim delovima koji se lako uklanjaju alatom. Pritom se u zavisnosti od boje crepa, na spoljnju stranu okreće crvena ili braon strana Waka-letvice.

MWakaflex

Materijal: poliizobutilen visokog kvaliteta i postojane boje sa integrisanom aluminijumskom rešetkom
Termopostojanost:
-40°C do +100°C prema normi DIN 52133
UV-stabilnost:
prema normi DIN 16726
Težina:
5 m rolna / 4,25 kg
Dužina:
1 rolna 5 m
Širina:
elementa 28 cm

 

Wakalajsna

Materijal: kvalitetan zapečeni lakirani aluminijumski lim
Boja:
s lica crvene a sa naličja braon boje
Dužina elementa:
240 cm
Visina elementa:
8,0 cm
Predviđeno mesto za tiplove u razmaku od 20 cm, prečnik 6 mm
Utrošak:
12 komada / waka lajsni