Ravni krovovi
15824
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15824,bridge-core-2.7.6,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17532
 

HIDROIZOLACIONI SISTEMI RAVNIH KROVOVA

BMI Grupa proizvodi visokokvalitetne hidroizolacione sisteme za širok spektar površina, uključujući metalnu, drvenu i betonsku podlogu. Naš asortiman uključuje bitumenske i sintetičke membrane, tečnu aplikaciju, krovne prozore, dimnu ventilaciju i toplotnu izolaciju visokih performansi. Ovakvi sistemi mogu da doprinesu smanjenju zagađenja vazduha, emisije CO2 i poboljšanju energetske efikasnosti.

Hermetičke i vodonepropusne krovne membrane

Naš asortiman cenovno pristupačnih, ojačanih bitumenskih sistema za ravne krovove je idealan za novogradnje ili rekonstrukcije. Pored garantovanog kvaliteta, projektanti mogu da odaberu proizvode visokog kvaliteta pogodne za širok spektar površina.

 

U paleti proizvoda nalazi se sve od tradicionalnih membrana i podloga koji se koriste i u ,,uradi sam’’ i profesionalnim projektima, do inovativnih energetski efikasnih rešenja i zaštite od požara namenjenih iskusnim timovima za krovne radove.

 

Naš širok asortiman proizvoda za toplo nanošenje, jednoslojne i termički aktivirane bitumenske membrane napravljen je tako da odgovori na zahteve bilo kog projekta za ravan krov.

Lagani sistemi jednoslojnih membrana savršeni su za krovne sisteme zahtevnih performansi.  Jednostavni, bezbedni i brzi za instalaciju, ovakvi sistemi udovoljavaju i onim izuzetno zahtevnim projektnim rešenjima, a kao sastavni deo tog sistema tu je i prvoklasna toplotna izolacija kao i zaštita od strujanja vazduha. Naše jednoslojne membrane se mogu koristiti u svim sektorima, od javnih i poslovnih objekata do novih stambenih projekata za izgradnju i rekonstrukciju.

Naše tečne hidroizolacione membrane, pogodne pre svega za adaptaciju poslovnih i izgradnju novih objekata, predstavljaju genijalno i inovativno rešenje za zahtevne građevinske projekta. Sealoflex, Elastoflex i Parathane su poslednji u našoj tehnologiji tečnih proizvoda za hladno nanošenja. Elastoflex je bez mirisa i idealan za stambene objekte za koje su proizvodi na bazi razređivača neprikladni. Parabit je sistem za toplo nanošenje, napravljen za obrnute, zelene i plaza deck krovne sisteme.

Održiv i energetski efikasan

Ponosni smo na naše veliko zalaganje za očuvanje prirode i promovisanje reciklaže proizvoda u svakoj fazi, smanjujući upotrebu sirovina i energije. Mnogi od naših proizvoda su prepoznati od strane industrijskih organa i ispunjavaju ili prevazilaze ekološke standarde.

 

Noxite® je bitumenska hidroizolaciona membrana koja prečišćava vazduh od štetnog azot-oksida (NOx) koji ispuštaju drumski saobraćaj, proizvodna postrojenja i elektrane. Granule TiO2 (titanijum dioksid) su sastavni deo membrane i imaju zadatak da pretvaraju NOx zagađujuće materije u bezopasne nitrate, u manjoj koncentraciji nego u flaširanoj vodi.

 

Hidroizolacioni sistemi membrana doprinose izgradnji hladnijih, energetski efikasnijih krovova sa izrazito reflektujućom glatkom belom površinom. Oni su dizajnirani da odgovore zahtevima energetski efikasnih hladnih krovova kod novogradnji ili rekonstruisanih krovova.

Naša Rooflight rešenja mogu da transformišu unutrašnjost prirodnim svetlom te tako naglase osećanje blagostanja i produktivnosti. Rooflight pojačava i ravnomerno raspodeljuje prirodno dnevno svetlo obezbeđujući i do tri puta veću dnevnu svetlost od površine iste veličine prekrivene vertikalnim prozorima.

Nudimo najnovije inovacije

Razvoj našeg samolepljivog bitumena koji se termički aktivira bio je značajan korak u razvoj tehnologije bitumenske membrane. Sada je na sve zapaljve i osjetljive površine i detalje moguće vršiti ,,hladno” nanošenje bez rizika od požara.

 

Ove inovativne membrane su proizvedene od modifikovanog elastomernog bitumena sa gornje strane, a kombinuju se sa samolepljivim smešama, visoke moći prijanjanja, niske toplotne aktivacije sa donje strane.

 

Ove membrane su posebno dizajnirane da pruže bezbedno, brzo i višenamensko postavljanje.

Tehnologija žleba i trake kod naših bitumenskih krovnih membrana omogućava izvođačima radova da koriste 25% manje gasa, a da pritom značajno brže završe postavljanje u odnosu na zagrevanje tradicionalnih membrana. Trake omogućavaju disperziju pare kroz membranu.

 

Također smo razvili paletu proizvoda sa protivpožarnim slojem za bitumenske membrane koje sprečeveju širenje plamena i prodiranje u dublje slojeve. Oni su odobreni od strane glavnih osiguravajućih kompanija.